Izvor:
18.01.2017 u 14:54
0

Dramatična ispovest Milice Pavlović: Ovaj čovek me PROGONI a sada je nabavio i moj broj!

Pevačica Milica Pavlović je priznala da je samo jedna pesma sa novog albuma autobiografska, i to ona iza koje se krije istinita priča o fanu, ako se to može tako nazvati, koji je progonio Pavlovićevu.
Milica je ispričala da se veoma uplašila kada je shvatila da je taj čovek opsednut s njom, i trebalo je poprilično vremena da se ta neprijatna situacija raščisti.

On je znao svaki moj korak, nabavio je moj broj telefona i slao mi nimalo prijatne poruke. Uplašila sam se kada sam shvatila da je on prešao granicu i da više nije običan obožavalac, već neko ko me prati i kome sam ja opsesija – izjavila je Milica, i potom opisala kako je uz pomoć momka koji vodi računa o njenom obezbeđenju na nastupima, rešila ovaj problem…

Telegraf.rs
Foto:Instagram/senoritamilica

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter