Izvor:
10.04.2017 u 17:16
0

DRASTIČNO JE SMRŠALA, PROMENILA FRIZURU, PA POKAZALA BUJNE GRUDI: Ipak, svima je u oko zapala tetovaža Divne Karleuše! (FOTO)

I dok se njena ćerka žali na kilažu i viška kilograme, Divna Karleuša strogom disciplinom uspela je još više da smrša!

Iako je nema u javnosti Divna na društvenim mrežama ima ogroman broj fanova i pratilaca, koji su oduševljeni time kako izgleda, a koliko je i ona zadovoljna govore i seksi fotke koje skoro svakodnevno objavljuje.

Tako su one fotografije na kojima je pokazala novu frizuru i bujan dekolte privukle ogromnu pažnju, ali pored toga fanovima je za oko zapala druga stvar.

Reč je o tetovaži na Divninoj ruci, na kojoj su ispisana imena unuka, Atine i Nike, Jelenino ime, zatim ime Divnine sestre Danijele, a na kraju – ime muškarca za kog su se svi pitali ko je.

Kako su protumačili, reč je o izvesnom Marku, ali Divna još uvek nije otkrila da li je u pitanju emotivni partner ili pak neko drugi.

Izvor: Telegraf
Foto: Instagram/divnakarleusa

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter