Izvor: KURIR
15.11.2022 u 19:20
0

„DUGO SAM SE PREPIRAO OKO DRUGE ARENE!“: Miroslav Ilić otkrio zašto se PREDOMISLIO i ko je uticao na tu njegovu ODLUKU

Više nije tajna da je zbog velikog interesovanja Miroslav Ilić zakazao i drugi solistički koncert u Štark Areni!

Legenda narodne muzike će ipak pevati i 11. decembra u Areni, pošto je koncert zakazan za 10. decembar uveliko rasprodat, i to više od mesec dana pred nastup!

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

NATAŠU BEKVALAC ZAPROSIO MUŠKARAC PREKO INSTAGRAMA: Evo kakve poruke stižu pevačici, ovo ju je nasmejalo, pa izgovorila DA!

Ilić je sada otkrio da se s timom na čelu s producentom Sašom Mirkovićem dugo sporio oko drugog koncerta.

– Ja nisam bio za to. Međutim očigledno objektivno postoji potreba. Ipak sam odlučio da radim i tu drugu Arenu. I to iz jednog prostog razloga, a to je da ne ostavim nikog, ko želi da podeli moju radost, povodim tih 50 godina na ovoj našoj estradnoj sceni. Tako da sam ipak pristao i na drugu – rekao je Miroslav Ilić.

Ilić je dodao da ne želi da krije da je presrećan i prezadovoljan i ovim do sad postignutim, kao i da zaista nije očekivao da će se 35 dana pred koncert rasprodati Arena.

– U ovim vremenima ja to smatram baš velikim uspehom – zaključio je Miroslav u emisiji „Hajpovanje“ priču o predstojećem koncertu u Štark Areni.

 *Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter