Izvor: ESPRESO
13.04.2022 u 22:07
0

EVO KOJE FAKULTETE JE ZAVRŠILA NEDA UKRADEN! Da li vi znate?!

Vredno je učila!

Većina naših pevačica ne može baš da se pohvali visokim obrazovanjem, jer su rano počele da nastupaju.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Ipak, postoje pevačice koje su među najobrazovanijim na estradi.

Ova pevačica je rano počela profesionalno da se bavi muzikom, sa 17 godina snimila je prve pesme i postala slavna u celoj bivšoj Jugoslaviji. Iako je imala blistavu karijeru, nije odustajala od obrazovanja. Najpre je upisala jedan fakultet, koji je u roku završila i bila jedan od najboljih studenata, a onda je usledio i drugi.

Neda Ukraden je najobrazovanija među estradnim pevačicama, a ona ima čak dve diplime.

Neda je zavšila Pravni fakultet, kao i studije engleskog jezika na Filološkom fakultetu.

Poznata je i kao pevačica koja mnogo vodi računa o svom zdravlju, ali i fizčkom izgledu, pa što je starija izgleda sve bolje. Kako je i sama otkrila pije mnogo tečnosti, zdravo se hrani, trenira tenis, plivanje, redovno odlazi u teretanu i sa ponosom, u osmoj deceniji života, može da se slika u kupaćem kostimu.

Podsetimo, popularna pevačica je u jednoj emisiji priznala grešku koju je učinila tokom života, jer je na vrhuncu svoje slave mnogo ulagala u nekretnine, što je kasnije propalo.

-Ja kao jedna od najuspešnijih i najbogatijih pevača bivše Jugoslavije. Bila sam vredna i mnogo popularna. Zarađivalo se i od ploča i od koncerata i uložim u nekretnine. Uložila sam u tri stana u Sarajevu, četiri poslovna prostora, kuća u Imotskom, kuća na moru… Ostala je samo kuća na moru i umalo ni ona ne ode. Ovo sve ostalo opljačkano, uništeno i devastirano. Što znači use i gledaj u budućnost i da uživaš u svakom danu. Sve što misliš da si se ušuškao i osigurao, puj pike ne važi. Naravoučenije, bilo, desilo se, ništa nisam mogla da promenim – pričala je Neda Ukraden.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter