Izvor:
20.11.2016 u 23:20
0

Fanovi popularnog benda u šoku: Poznata pevačica otkriva da je bila zlostavljana od stane koleginica iz benda! (foto)

Melani Čizom, poznatija kao Mel C iz nekada popularne grupe Spice Girls, progovorila je o zlostavljanju koje je trpela kao članica benda. Devojke tog nekada mega popularnog benda su je kontinuirano maltretirale dok je Mel C još bila jedna od njih.

Upravo na svom novom albumu, "Version Of Me" pevačica se bavi tom tematikom jer je to, kako kaže, album o zlostavljanju:

– O tome kako sam se kao mlada osoba nalazila u situaciji gde sam se osećala maltretiranom i kako je to uticalo na mene i oblikovalo me na neki način – rekla je u intervju za Attitude, piše Daily Mail.

– Nažalost, zlostavljanje zaista može da ošteti ljude i postaneš snažniji i preboliš to, i dalje može biti tamo negde u pozadini, potkopavajući te. Nadam se da će se ljudi poistovetiti sa tom pesmom – dodala je Mel C. jedna od Spajsica.

Blic
Foto: Instagram/melaniecmusic

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter