Izvor:
20.11.2016 u 22:49
0

Koji pevač, glumac ili političar je najharizmatičnija ličnost u Srbiji? Pogledajte u novom ,,Vikend show“- u večeras od 18 i 30!

Jovana Jeremić, autor i voditelj, ovoga puta će u "Vikend show "- u ugostiti Dobrivoja Budimirovića Bidžu, Rako Radovića, Suzana Mančić i pevačicu Vera Matović.

Tema emisije je: ,, Ko su najharizmatičniji ljudi u Srbiji? "

Gosti emisije će iskreno govore kako harizmatične osobe imaju veće benefite u odnosu na one koji to nisu. Počev od lakšeg uklapanja u sredinu, komunikacije sa društvom, samog dolaska do cilja i eskiviranja drugih sposobnosti.

Pored glavne teme, gosti će komentarisati aktuelne teme koje su obeležile nedelju iza nas, kako u zemlji tako i u celom svetu.

Uz pregršt mudrih reči, aktuelnih tema i kvalitetne muzike, ostanite uz Happytv od 18 i 30h!

Happytv.rs
Foto Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter