Izvor:
18.07.2017 u 02:34
0

Felon Đorđević priznala: Nisam znala da je Đorđe PRINC!

Britanska karatistkinja koja se pre dva dana udala za princa Đorđa Karađorđevića tek po dolasku u Srbiju je saznala da je njen dečko prestolonaslednik.

Njihova ljubavna priča slična je scenariju filma "Princ iz Zemunde" u kojem glavnu ulogu tumači Edi Marfi, jer i u ovom filmskom ostvarenju devojka počinje da se zabavlja sa momkom za čiju titulu ne zna. Tako je počela romansa princa Đorđa Karađorđevića i njegove izabranice britansko-škotskog porekla Felon Rejman, koja je u subotu krunisana brakom.

Princeza Felon za "Blic" otkriva kako su se ona i Đorđe upoznali u Engleskoj i kada je saznala da se zapravo zabavlja sa princom.

Nisam znala odmah da je Đorđe princ jer sam ga poznavala kao momka koji je trenirao karate sa mojom majkom. Kada sam došla u Srbiju prvi put, saznala sam ko je on zaista. Bilo je to veliko iznenađenje – otkriva Felon koja je oduševljena srpskom tradicijom i običajima.

Kako bi ispoštovala običaje zemlje svog sadašnjeg supruga, ona je naučila da igra kolo, a nakon što je prošla ceremonija crkvenog venčanja na Oplencu, Felon je skinula venčanicu i obukla srpsku narodnu nošnju.

-Svi svatovi su bili oduševljeni kada su u jednom trenutku Felon i Đorđe na Belom dvoru izašli među zvanice u narodnoj nošnji. Radosti i aplauzu nije bilo kraja kada se dvorištem prolomio zvuk kraljevog kola, a mlada besprekorno zaigrala. Njima su se u izvođenju tradicionalne srpske igre pridružili mnogobrojni svatovi pa je nastalo opšte veselje – kaže naš izvor, koji se zatekao na licu mesta i dodaje:

– Mladenci su bili jako veseli, mlada je u duhu tradicije bacila i bidermajer okupljenim devojkama, dok je torta, kako to i dolikuje, bila na više spratova. Posebno su bili radosni mladina majka, sestra i brat koji su oduševljeno gledali sve srpske običaje.

Kako saznajemo, Felon i Đorđe će život nastaviti u Engleskoj.

– Bez obzira na to što su odlučili da žive u Engleskoj, njihov drugi dom će svakako biti Srbija gde će Đorđe često dolaziti zbog porodičnih obaveza – objašnjava naš izvor blizak prestolonaslednicima.

Medeni mesec u Hrvatskoj

Kako "Blic" saznaje, mladenci će na medeni mesec otputovati u Dubrovnik. Oni su svoje prve dane bračnog života odlučili da provedu u luksuznoj vili na obali sa čijeg se balkona vidi najlepši deo Jadrana. U ovoj glamuroznoj vili nalazi se bazen koji je opasan staklom pa se iz njega vidi čitav grad, koji je na šest kilimetara od ovog mini kompleksa.

Izvor:Blic.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter