Izvor:
24.06.2017 u 20:22
0

GASTTOZZOVA PORUKA POKOJNOM GLUMCU RASPLAKALA SRBIJU: Đošo, pozdravi moju mamu! (FOTO)

Iznenadna smrt glumca Bogoljuba Mitića Đoše šokirala je sve. Tim povodom, oglasio se i Nenad Marinković Gasttozz koji je svojim rečima dirnuo mnoge.

Naime, kako se i sam nedavno susreo sa ogromnim gubitkom, kada mu je preminula majka, Nenad je poželeo da se na društvenim mrežama oprosti od slavnog glumca.

Ono što je posebno dirnulo sve Gastozove pratioce, jeste poslednji deo poruke, gde je Nenad pomenuo i svoju majku.

Jako sam srećan što sam ovog čoveka poznavao, smejao se i popio sa njim. Hvala, Đošo, na iskrenim osmesima! Počivaj u miru. Ne znam baš da li na nebu imate Fejsbuk, ali to je valjda danas IN, da se poruka pošalje svima Vama preko društvenih mreža i da se slavite onog trenutka kada Vas više ne bude. Ako slučajno imaš Fejsbuk tamo, baci koji vic mojoj mami i pozdravi je puno, dragi Đošo – napisao je Nenad na društvenim mrežama.

Izvor: Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter