Izvor: Happy BSC
02.06.2020 u 11:18
0

GODINAMA BILE U SVAĐI a sada su NERAZDVOJNE: Jelena Karleuša na zajedničkom projektu sa OVOM pevačicom!

Jelena Karleuša i Mira Škorić nekada su bile u veoma zategnutim odnosima, ali su u poslednje vreme izgladile svoje nesporazume, pa čak započele i saradnju na zajedničkom projektu.

Dve  dive našle su se kao tandem u čuvenom muzičkom takmičenju „Zvezde Granda“ gde će zajedno pomagati učesnicima tokom priprema.

Na jednom od snimanja Jelena i Mira pohvalile su se  saradnjom i otkrile  da odlično fukcionišu kao tim.

 Mira mi uvek preti da će otići kući, da neće više pričati sa mnom i da je ovaj put kraj – otkrila je Jelena na samom početku i dodala..

– Naravno da se šalim. Nije ni malo lako, to je tačno, ali moram da kažem i da Ivana i Mira daju sve od sebe, mada iskreno Mira daje 300% sebe, a ja dođem kao šlag na tortu, da vidim šta su one mukotrpno radile – rekla je kroz osmeh Jelena.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter