Izvor:
29.09.2016 u 15:26
0

HOLIVUD BRUJI O TAJNOM SASTANKU: Bred Pit i Dženifer Aniston UHVAĆENI u hotelu!

Kao bomba je odjeknula vest da su Bred Pit i Dženifer Aniston snimljeni zajedno u hotelu u Njujorku, i to samo nekoliko nedelja pre nego što je Anđelina Džoli podnela zahtev za razvod braka od Breda.

Kako navodi portal RadarOnline.com, Bred i Dženifer su snimljeni dok su u tajnosti pokušavali da se ušunjaju u “Gansevoort” hotel, a jedan od bliskih prijatelja Anistonove tvrdi da je ona presrećna zbog pomirenja sa Pitom.

Bred je ljubav njenog života i ona ga nikada nije prebolela. Srećna je zbog njegovog razvoda jer je uvek gajila malu nadu da će njih dvoje ponovo biti zajedno. Džen je prijateljima rekla da bi bilo ostvarenje njenih snova da joj se Bred vrati, kao i da je u sebi uvek priželjkivala da on napusti Anđelinu – navodi izvor blizak Anistonovoj.

Ova vest je raspametila sve fanove Dženifer Aniston, koji su priželjkivali ovakav razvoj događaja, ali koliko ima istine u ovim tračevima, znaćemo tek kada, i ako se pojavi, taj misteriozni snimak iz hotela…

HappyTv.rs
Foto: Twitter/Maria Vultaggio

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter