Izvor: KURIR
16.08.2022 u 10:23
0

„HTELA SAM DA OBUČEM STARE HALJINE!“: Severina Vučković priznala da ima problem sa kilogramima, a evo i zašto

Publika je prozvala da se ugojila

Svi oni koji su godinama govorili Severini Vučković da je premršava bi sada mogli da okrenu ploču.

 Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PORODICA ROKVIĆ KAO SIMPSONOVI! Nikola podelio nesvakidašnju fotografiju, ovome se nisu nadali (FOTO)

Pevačica je nabacila koji kilogram, te otkrila da više ne može da uđe u svoje stare haljine. No, to je ne opterećuje. Ona je nedavno održala jedan koncert, gde je pred publikom izgovorila da se ugojila. 

– Htela sam obući stare haljine, ali jedna dobra vest. Severina se udebljala. Možemo se slobodno debljati – rekla je pevačica.

Severinu su inače, tokom godina, mnogo kritikovali da je premršava. Ona nije krila da naglo smrša kada je pod stresom i velikim problemima, sa kojima se suočavala.

  *Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter