Izvor: ALO
16.08.2022 u 10:28
0

SKINULA SE! Sara Reljić zapalila društvene mreže svojom objavom, komentari samo pljušte (FOTO)

Počastila svoje pratioce

Sara Reljić koja je napravila pravi haos na jednoj romskoj svadbi na kojoj su je gosti „obasipali novčanicama“, raspametila je pratioce na Instagramu.

 Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PORODICA ROKVIĆ KAO SIMPSONOVI! Nikola podelio nesvakidašnju fotografiju, ovome se nisu nadali (FOTO)

Pozirala je u tigrastom bikiniju koji je istakao njeno bujno poprsje, a kada se okrenula i pokazala guzu u tangama muškarcima su „popadale vilice“.

„Au, Saro bre“, „Blago kući u koju ona dođe“, „Boginjo“, „Prezgodna“, samo su neki od komentara ispod izazovnih fotografija.

  *Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter