Izvor: Alo!
11.04.2024 u 10:50
0

OTKRILA DA BOLUJE OD TEŠKE BOLESTI: Hitno poslata na operaciju

O tome ranije nije želela da govori

Pevačica Sara Reljić prvi put je javno govorila o dijagnozi koju su joj doktorili otkrili. Zbog toga što ona često ističe grudi u prvi plan, mnogi su komentarisali kako je ugradila silikone.

Međutim, ona je objasnila da nije ništa krila, nego da pravi razlog te operacije nije bila estetika ili izgled već zdravstveni problem.

– Tada kada je počelo o tome da se piše nisam imala silikone, u međuvremenu sam ih uradila – iskrena je bila Sara, a na voditeljevo pitanje o tome zašto je to uradila, ona je priznala:

– To je neka tema o kojoj ne bih govorila, nažalost. Nisam se pokajala uopšte, ali imala sam predivne grudi i pre toga – rekla je ona.

MAJKU I BRATA SU JOJ SVIREPO UBILI NA KOSOVU I METOHIJI! Pevačica je zbog tragedija nestala iz javnosti, a nakon svega zadesila je još jedna patnja!

Nije primetila nikakve simptome nego je otišla slučajno na jedan pregled, nakon kog je usledila hitna intervencija.

Mnoge žene sam podržavala u tome, išla sam na te događaje, nema tu neke velike filozofije, prosto to je sve život. Slučajno sam videla akciju kod jedne ozbiljne doktorke kvantne medicine i ona mi je rekla da pogledam ciste na jajnicima i grudi. Po hitnom postupku odem i odmah se sve izdešavalo, zato ljudima nije jasno da doktor kod koga sam radila zapravo ne radi silikone zbog estetike, već se bavi odstranjivanjem tumora i potom „vraća sve na mesto“ – dodala je pevačica i istakla da prethodno ništa nije napipala na dojkama.

To je bio najhitniji mogući postupak jer sam jako mlada, danas srećom nemam nikakve probleme. Redovno idem na kontrole, hipohondar sam i ovo je apel za sve žene. Ne košta mnogo, a znači mnogo. Samo zbog toga što se sve brzo izdešavalo, sve se brzo i lako i rešilo – rekla je ona za „Hype“ i dodala da je najveći deo lečenja platio njen brat Filip.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter