Izvor: BSC Happz
11.04.2024 u 10:39
0

DA LI TO CECA PROZIVA MELINU? Folk diva na proslavi kod Harisa zapevala OVU PESMU, svima je kroz glavu proletela ista misao

Ceca Ražnatović sinoć je zapevala na proslavi Harisa Džinovića i navela mnoge da se zapitaju da li je stihovima sopstvenog hita htela nešto da poruči pevačevoj bivšoj supruzi.

Juče su vernici islamske veroispovesti obeležili Bajram, među kojima su se našli i brojni pevači sa naše estrade.

Haris Džinović je u svojoj velelepnoj vili na Senjaku napravio veliku proslavu na koju su došli njegovi prijatelji i kolege, ali ne i njegova bivša supruga Melina.

Naime, pevač i modna kreatorka nisu ostali u dobrim odnosima, a prema njegovim rečima, jedan od razloga kraha njihovog braka je Melinina prevara. Kako kaže, on je poslednji saznao za to da mu je neverna, kao i da već duže vreme žive kao dva stranca, pa zbog svega toga i ne čudi što nije došla da sa Harisom obeleži ovaj veliki praznik.

Ipak, pevač se sjajno proveo sa koleginicom Cecom Ražnatović koja se u jednom trenutku latila mikrofona i zapevala svoj veliki hit iz 1993. godine, „Kukavica“.

– Kukavica, nisam znala da si takva kukavica, sa mnom spavaš druga ti je nesanica, bojiš se da priznaš to. Kukavica, ti si samo jedna više kukavica, misliš da sam ona ista devojčica, koju laže bilo ko… – glasili su stihovi Cecine pesme, a mnogi su se zapitali da li je Ražnatovićeva ove reči posvetila Melini, odnosno Harisovoj ljubavnoj priči sa njom.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter