Izvor: HAPPBSC/K1
06.04.2024 u 19:59
0

NOVI DETALJI! POLICIJA UNELA DOKAZE U ZGRADU: Pretražena druga kuća osumnjičenog

U selu Zlot policija nastavlja da češlja teren u potrazi za telom male Danke Ilić

Policija unela dokaze u zgradu, pretražena druga kuća osumnjičenog.

Devojčica Danka Ilić (2) je ubijena, a zbog ovog zločina koji je uzdrmao Srbiju, region i Evropu, uhapšena su dvojica osumnjičenih.

Da podsetimo, u selu Zlot policija nastavlja da češlja teren u potrazi za telom male Danke Ilić. Oni su sa bagerom došli do stare kuće odumnjičenog Dejana gde pretražuju kuću i okolinu.

Na licu mesta je i veliki broj policije koji sa dva svedoka obilaze teren. Policija kopa teren, a novinarima je zabranjeno da priđu.

Iako su osumnjičeni D.D. i S.J. priznali ubistvo policija je juče i dalje na deponiji kod Banjskog Polja i u selima u kom žive osumnjičeni, tragala za telom.

Osumnjičeni su juče u kasnim večernjim satima u pratnji policije dovedeni ispred zgrade Tužilaštva u Zaječaru.

Kombinirka je radila satima, a pored vatrogasaca spasilaca, na licu mesta je i inspektor zajedno sa osumnjičenim, najverovatnije bratom D.D., koji se sumnjiči da je ubio malu Danku.

Ovo mesto je, kako tvrde meštani, rezervoar za vodu.

Inspektori su u međuvremenu sa dokazima u kesama došli u PU Bor, u nadi da će ih ono što su pronašli dovesti do mesta gde se nalazi telo devojčice.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter