Izvor: happbsc
06.04.2024 u 18:20
2

ANKETA BSC HAPPY: Građani i dalje u neverici, u SUZAMA odgovaraju na naše pitanje – Koja je adekvatna kazna za ubice Danke Ilić?

Cela Srbija je strepela, nadala se, radovala se svakom tragu da dete od dve godine može da bude pronađeno i da je živa. Mala Danka iz Bora na žalost  je ubijena. 
Tragičan slučaj Danke Ilić (2) vratio je u srpsku javnost debatu o uvođenju smrtne kazne, ali malo je poznat slučaj Ivane Salijević (6) čijem ubici je izrečena smrtna kazna 1988. godine, a izvršena ujutro 14. februara. Ovo je poslednji put da je neko ko je počinio gnusni zločin kažnjen na ovaj način. Poštujući Evropske konvencije i evropski put Srbije, smrtna kazna u Srbiji je ukinuta.

Prema članu 24 važećeg Ustava Republike Srbije iz 2006. godine: „Ljudski život je neprikosnoven. U Republici Srbiji nema smrtne kazne

Debata je otvorena svuda i mišljenja su podeljena i među našim građanima, ekipa portala „Happy BSC“ pokušala je od građana da sazna koja bi to kazna bila primerena za ubice nesrećne devojčice. Mišljenja su podeljena jer zločin neverovatnih razmera, odsustvo empatije i sam uzrast žrtve, kao  i način izvršenja ostavili su Srbiju bez teksta.

Smrt bi bila spas za njih, trebalo bi ih kazniti, ovo je nečuveno kroz suze i u neverici da je nešto ovako ikako bilo moguće govore nam građani Beograda.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

2 thoughts on “ANKETA BSC HAPPY: Građani i dalje u neverici, u SUZAMA odgovaraju na naše pitanje – Koja je adekvatna kazna za ubice Danke Ilić?”

  1. ZA TE MONSTRUME NE TREBA DA VAZI ZAKON.TREBA IH MUCITI.DAVITWLJ DAVITI SVAKI DAN PA PUSTITO.TUCI IH IZGLADNJIVATI.DJUBRAD BACATI PO SMECU.IBISE NAJCISTIJE NESTO BEBU SA CUCLOM.DUSA MILA NESRECNA

    0
    0
    Odgovori
  2. Kad bi smeli sad da im sudite sa ovim dokazima iz deponije i septičke jame ne bi sastavili u zatvoru ni ceo istražni postupak Svetina je naoštrena ,ali moraće da sačeka ozbiljniju ekipu koja će naći Danku !

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter