Izvor:
06.04.2024 u 17:38
0

ODVEDENA I MAJKA OSUMNJIČENOG ZA UBISTVO DANKE: Za njima KRENULA CELA MEHANIZACIJA

Sa njima je otišla i celokupna mehanizacija, uključujući i bager

Iz borskog sela Zlot stigla je udarna informacija – srpska policija odvela je Svetlanu Dragijević, majku monstruma Dejana Dragijevića koji je hladnokrvno zadavio malu Danku Ilić (2), na novu lokaciju.

Prema našim informacijama, inspektori UKP kao i pripadnici vatrogasnih jedinica i forenzičarski timovi preusmerili su istragu i otišli sa ovog područja.

Sa njima je otišla i celokupna mehanizacija, uključujući i bager koji je od jutros neprestano pretraživao teren u potrazi za telom devojčice.

Podsetimo, Dejan Dragijević (50) priznao je sinoć na saslušanju u Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru da je zadavio Danku Ilić (2), a optužio je svog oca i brata da su mu pomogli da premesti delo devojčice sa deponije.

Dalibor i Rade Dragijević, otac i brat ubice Danke Ilić uhapšeni su i određeno im je zadržavanje do 48 sati zbog sumnje da su pomogli ubici da se reši tela.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter