Izvor:
25.09.2016 u 15:22
0

ISPUNILA IM SE NAJVEĆA ŽIVOTNA ŽELJA: Evo šta je VELJKO uradio SEKI nekoliko sekundi posle POROĐAJA!

Vest da se juče porodila Seka Aleksić, koja je na svet donela sina Jakova, oduševila je sve njene fanove i prijatelje, čestitke pljušte sa svih strana, a pevačici i njenom suprugu Veljku Piljikiću se tako ispunila najveća želja – da postanu roditelji.

Inače, bilo je planirano da se Seka porodi polovinom oktobra u Beču, ali mali Jakov je imao drugačije planove.

Veče u domu Seke Aleksić proteklo je kao i svako drugo, bez naznaka da će mali Jakov požuriti da dođe na svet. Sve je bilo spremno za odlazak u Beč, gde je sredinom narednog meseca bio zakazan Sekin porođaj. Međutim, kada je Seka počela da oseća bolove, shvatila je da će ih sin iznenaditi. Pozvala je doktorku kod koje je u Srbiji išla na preglede i ona joj je rekla da odmah ide u porodilište.Seka se brzo spakovala i uputila u privatnu kliniku, gde se porodila juče u 10.13. Bio je vrlo emotivan trenutak kada su babice donele sina Seki u naručje – ispričao je izvor blizak Aleksićevoj.

Veljko je prisustvovao porođaju i presekao je pupčanu vrpcu, a i on i Seka su zaplakali kad su im babice prvi put donele sina! Bebine matične ćelije su pevačica i njen muž odmah poslali na čuvanje u Nemačku, a Piljikić se nije odvajao od supruge do jutra.

Izvor:Alo
Foto:Instagram/seka_aleksic

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter