Izvor: KURIR
18.11.2022 u 09:53
0

IVANA BOOM OTKRILA ŠTA MISLI O KOLEGINICAMA IZ BENDA: A onda rekla sa kojom se najviše druži i da joj MUŠKARCI UOPŠTE NE PRILAZE!

Bivša članica benda Huriccane, Ivana boom Nikolić, gostovala je u emisiji.

Na pitanja voditelja u kakvom je odnosu sa bivšim koleginicama iz benda, da li su nekada između njih izbijale varnice i sa kojom se od njih najvše druži, Ivana je odgovorila sledeće:

– Volim ih podjednako. One dosta rade, svaka od nas je krenula svojim putem i retko se viđamo. Među nama nema zle krvi. Od prve pesme su pokušavali da nas razdvoje, ali nisu uspeli. Nismo se, čak, ni jednom posvađale na snimanju spota.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

NATAŠU BEKVALAC ZAPROSIO MUŠKARAC PREKO INSTAGRAMA: Evo kakve poruke stižu pevačici, ovo ju je nasmejalo, pa izgovorila DA!

Povodom vesti da je pevačicu Natašu Bekvalac zaprosio fan preko istangrama, na šta je ona odgovorila sa DA, voditelj je pitao Ivanu da li je imala slična iskustva.

– Svaka čast na hrabrosti tom momku. Dobio je i odgovor. Meni stvarno ne stiže ništa slično. Meni niko i ne prilazi – rekla je Ivana uz osmeh i došla na ideju da ipak proveri inboks kada dođe kući.

– Imam dosta tih fan grupa jedno 30tak, sve jedna ispod druge i gledam šta se fanovi dopisuju. Moraću kad dođem kući da pročačkam to malo, možda je i mene neko verio – rekla je Ivana.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter