Izvor: BSC HAPPY
07.11.2023 u 17:39
0

„VERUJEMO U PODRŠKU ZA BUDUĆNOST SRBIJE“ Vesić i Nikolić posetili Valjevo i razgovarali sa građanima (VIDEO)

Goran Vesić i Ivana Nikolić posetili su Valjevo i razgovarali sa građanima, i tom prilikom poručili da je glas naroda velika snaga, da je upravo narod snaga liste „ALEKSANDAR VUČIĆ - Srbija ne sme da stane“.

– Kada birate između povratka u prošlost i budućnosti, izbor je jasan. Ne smemo da dozvolimo povratak u prošlost, u vreme zatvorenih fabrika, visoke stope nezaposlenosti, loših puteva. Srbija ne sme da stane – naglasio je Goran Vesić.

Verujemo u podršku naroda, verujemo u podršku za budućnost Srbije. Biramo Srbiju, biramo interes našeg naroda, a to su veće plate i penzije, to su unapređen zdravstveni sistem, moderna ifrastruktura, nove investicije i radna mesta – rekla je Ivana Nikolić.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by СНС Србија (@sns_srbija)

Goran Vesić poručio je da su rezultati politike Aleksandra Vučića očigledni i vidljivi -stotine kilometara izgrađenih pruga, puteva, auto-puteva.

ODNOSI DVE ZEMLJE NA NAJVIŠEM NIVOU: Premijerka Brnabić se sastala sa ministrom spoljnih poslova Azerbejdžana

Narod će da kaže kakvu politiku želi, politiku prošlosti, koju nudi bivši režim, ili želi politiku budućnosti, politiku napretka, razvoja i dalje izgradnje naše zemlje koju garantuje samo lista „ALEKSANDAR VUČIĆ – Srbija ne sme da stane“ – zaključio je Vesić.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter