Izvor: BSC Happy portal
11.05.2023 u 10:24
0

PREDSTAVNICA IZRAELA NOA KIREL JE PLAGIJATOR! Ivana Nikolić objavila dokaze, ali se zbog jednog detalja se čak i izvinila! (FOTO)

Ivana Boom Nikolić ne deli oduševljenje mladom izraelskom zvezdom. Za nju je Noa Kirel samo jedna više plagijatorka.

 

Noa Kirel je definitivno jedna od učesnica polufinalne evrovizijske večeri koja je potpuno očarala publiku. Rođena sa bolešću bubrega, zahvaljujući rabinu koji joj je predvideo blistavu karijeru i požrtvovanim roditeljima, uspela je da proslavi i van granica Izraela. Međutim, ženska sujeta ne miruje. Ivana Boom Nikolić, nekadašnja „uraganka“ obrušila se na mladu zvezdu, tvrdeći da je iskopirala njene stajlinge već viđene na „Evroviziji“.

Ivana Nikolić
FOTO: PRINTSCREEN/INSTAGRAM

Noa ima 22 godine i izraelska je pevačica, tekstopisac i glumica, a ove godine dobila je priliku da predstavlja svoju zemlju na Evroviziji pesmom „Unicorn“.

Ivana Nikolić
FOTO: PRINTSCREEN INSTAGRAM

 

– Ivana Nikolić i ove godine na Evroviziji, izvinjavam se – prokomentarisala je Ivana.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter