Izvor: klix.ba
11.05.2023 u 10:31
0

Rijana SINU dala prezime REPERA KOJI MU NIJE OTAC

Konačno otkriveno

Skoro godinu dana nakon njegovog rođenja otkriveno je koje su ime Rijana i njen partner ASAP Roki dali ime svom sinu.

Daily Mail je dobio kopiju potvrde o rođenju dečaka i piše kako mu je par dao ime RZA Atelston Majers. Dobio je prezime repera kome je pravo ime Rakim Majers.

Par je očigledno sinu dao ime kako bi odali počast muzičkom producentu i reperu RZA-u, frontmenu hip-hop sastava Vu-Tang Klan iz Njujorka. Pevačica je više puta nakon porođaja snimljena u odeći s nazivom tog benda, a poznato je kako je njen partner sarađivao s članom grupe Raekvonom.

Čini se kako je par dao sinu srednje ime Athelston koje ima i ASAP Roki, ali ranije su strani mediji pisali da reperovo ime piše Athelaston.

Rodni list otkriva i da je RZA rođen u Medicinskom centru Cedars-Sinai u Los Anđelesu.Podsećamo, pevačica je na poluvremenu ovogodišnjeg Super Boula otkrila da je trudna drugi put.
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter