Izvor:
25.06.2019 u 15:24
0

IZGLEDA BOLJE NEGO IKAD: Nataša Bekvalac seksi selfijem raspametila muškarce!

Nataša Bekvalac se nakon duže porođajne pauze i kraha braka sa Lukom Lazukićem na muzičku scenu vratila jača nego ikad.Naime, mala plava prošla je kroz psihičku i fizičku torturu od strane bivšeg supruga što je potvrđeno i na sudu, ali je odlučila da iz svega izađe podignute glave.

Njeni najmiliji kao i publika motivisali su je da nastavi dalje i napravi bum na estradi, Nata je izdala nekoliko novih singlova a hitovi poput “Neprijatelja” i “Male plave” i dalje su na vrhu domaćih lista.

Nata na svojoj Instagram platformi često pruža podršku drugim ženama koje su prošle ili prolaze kroz slične situacije u bračnoj zajednici, a danas je objavila provokativan selfi sa porukom “Nisi sama”. Mnogi su joj poručili da izgleda sjajno!

#nisisama ❤

Објава коју дели Nataša Bekvalac (@bekvalceva) дана 25. Јун 2019. у 6:08 PDT

Happytv.tv
Foto:Promo

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter