Izvor: KURIR
11.02.2022 u 16:15
0

IZNENADILI SVE! Izrael za Evroviziju iskopirao pesmu Natalije i Sanija Trik Fx

Iznenadili sve svojom reakcijom

Numera je i te kako ostavila traga. Tviteraši, međutim, slute da će pevač Majkl Ben-David morati da se povuče zbog nepoštovanja propisa…

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Dara Bubamara ostala je bila u šoku kada je uvidela sličnosti između takmičarske pesme koja nosi naziv „SloMo“ i svoje, „Ekstravagantno“, koju potpisuju Cobi i Rasta. Sa druge strane, Natalija i Sani Trik FX – navijaće za Izrael koji je, prema šuškanjima na društvenim mrežama, „iskopirao njihov veliki hit i s njim odlazi na ovogodišnji Evrosong“.

U pitanju je „Do jaja“ iz 2009, a ovogodišnji predstavnik Izraela na „Evroviziji“, Majkl Ben-David, sudeći po šuškanjima s Tvitera – na korak je do povlačenja s takmičenja „zbog plagijata“. 

Naziv numere koju izvodi pobednik izraelskog „X faktora“ glasi „I. M“ i neodoljivo podseća na „Do jaja“. S njom će se predstaviti svetu na prestižnom takmičenju u maju u Italiji, a naši denseri – nemaju nikakvih problema s tim. 

– Do jaja! To, idemo! Navijamo za Izrael. Pesma im je odlična. Lik je super. Želimo mu dobar uspeh i visok plasman. Nemamo ništa protiv toga što je deo našeg hita iskorišćen za njegovu pesmu. Da je iskopirao celu pesmu, možda bismo i razmišljali o tužbi, a ovako, pošto je samo deo, nema veze… Nama je bitno da je ta pesma hit i da su ljudi sami uočili sličnost – rekli su oni. 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter