Izvor: Happy BSC
11.02.2022 u 16:18
0

HASAN DUDIĆ ZA TV HAPPY: Romskoj deci ne daju sa se igraju na igralištu! Kažu: Nije ovo za „crnu decu“

Da li je problem biti Rom u Srbiji? Sa kojim problemima se najčešće susreću? 

Estradni umetnik, Hasan Dudić koji se bavi pravima Roma u Srbiji, u emisiji „Posle ručka“  na TV HAPPY kazao je:

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

-Bolje nam je sada nego pre, ali ima još elemenata koje bi trebalo rešiti. Evo na primer gde ja živim, nema uslova za školu, sport. Trebalo bi da se napravi igralište za decu. Kod mene ima igralište ali ne daju „crnoj“ deci da se igraju. Svedok sam toga. Ima jako talentovane dece, oduševljen sam njima. Ja ih okupim brzo, slušaju me, pre su bili divlji. Sad su deca bolja, treba im dati šansu, nisu više agresivni kao što su bili. 

Za najlepšu Romkinju u Srbiji, Hasan kaže:

-Usnija Redžepova  je lepa, Esma takođe, ali moram da kažem i Zlata. Jeste majka  mog deteta, ali realno rečeno, ona se sa toliko godina drži. Ona ima 60 godina. Usniju sam upoznao sedemdesetih. Došla je kod nas kući sa koncerta. Ona je veliki čovek i veliki drug. 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter