Izvor:
15.10.2019 u 19:25
0

IZNENAĐENJE KOJE NIJE OČEKIVAO:: Marina Gagić obradovala Darka Lazića rođendanskom čestitkom! (FOTO)

Folk pevač Darko Lazić juče je napunio 28 godina, a tačno u ponoć njegova verenica Marina Gagić mu je priredila iznenađenje. Darko se u subotu uveče nalazio u Švajcarskoj, gde je imao nastup, a sav se istopio kada je ugledao partnerku i sina.

Marina mi je u ponoć uputila video-poziv. Čestitala mi je rođendan sa Aleksejem u naručju. On je bio polubudan, jer je bilo kasno. Oni su mi prvi čestitali rođendan, a onda majka, otac i ostala rodbina. Ćerka Lorena me je takođe zvala da mi čestita rođendan – kaže Darko, a potom otkriva šta su mu najmiliji poželeli za rođendan.

Poželeli su mi da što pre ozdravim, da imam uspešan koncert, što više ljubavi, sreće, para. Klasika. Ono što se može poželeti pevaču, daj para i zdravlja, ostalo ćemo lako – kroz osmeh otkriva on.

Darku Laziću su i pojedine kolege čestitale rođendan putem društvenih mreža.

Među prvima se oglasila njegova kuma Andreana Čekić.

Srećan ti divan dan, pobedniče moj. Voli te kum – napisala je Čekićeva na svom Instagram profilu uz fotografiju na kojoj grli Lazića.

Izvor:nadlanu.com
Foto:printscreen/instagram/darkolazicofficial

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter