Izvor:
21.05.2019 u 12:09
0

IZNENAĐENJE ZA SVE : Slađa Alegro dala otkaz muzičarima, ostavila samo Šarana! (VIDEO)

Slađa Allegro važi za jednu smirenu i pozitivnu osobu, pa je mnoge iznenadilo kada je putem svom Instagram profila, dala otkaz muzičarima koji je prate na nastupima. Ipak, za to, kako je pokazala u videu koji je objavila, ima dobar razlog.

Što se mene tiče vaša karijera je završena. Sutra odoh po aranžer. Šarane, tebe ćemo zadržati samo zbog pesama – piše u opisu ispod videa.

Naravno, u pitanju je šala. Na videu se vidi Mila, ćerka popularne pevačice, kako svira igračku sintizajzer, pa je Slađa iskoristila priliku da se našali kako je našla novog klavijaturistu, a starom dala otkaz.

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter