Izvor:
05.10.2016 u 15:58
0

JEDNA OD NAJPOZNATIJIH ZEČICA IKADA U BEOGRADU: Krajem godine dolazi nam čuvena plavuša

Prema pisanju pojedinih medija, četrdesetdevetogodišnja Pamela Anderson trebalo bi da bude specijalna gošća Sajma erotike u decembru. Iako ne znamo tačno koju će ulogu imati, Pamela će pojavljivanje naplatiti 20 hiljada evra!

“Sajam erotike ponovo bi trebalo da se održi u našoj zemlji posle tri godine. Vlasnik jednog lanca erotik-šopova, koji ima radnje svuda po svetu, pozvao je na sajam Pamelu Anderson, ali se njen dolazak još drži u strogoj tajnosti jer su pregovori u toku”, navodi izvor za “Kurir”.

Holivudska seks-ikona je inače bila u centru skandala kada je procurio njen porno-film sa bivšim suprugom Tomijem Lijem, a kasnije i Kidom Rokom. Nakon svega toga ponovo se skinula za “Plejboj” i pokazala da nema problem sa svojom seksualnošću.

Bulevar B92
Foto: Twitter / PamelaAnderson

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter