Izvor:
15.12.2018 u 15:43
0

JELENA KARLEUŠA SE OGLASILA POVODOM IMITACIJE: Uputila poruku svim izvođačima njenih pesama!

Jelena Karleuša oglasila se povodom devojčice koja je pevala u "Zvezdicama Granda" koja je u večeri imitacija otpevala njenu pesmu "Pucaj u ljubav" i tom prilikom sve iznenadila. Naime, imitacijom su bili oduševljeni svi, a pevačica je sada dala svoj komentar na celokupnu situaciju.

Ona je na svom Tviter nalogu napisala da je svaki pokušaj imitiranja njenog glasa nemoguć, pa savetovala da svako ko se i usudi na to, treba samo da peva najbolje što može.

– Dragi moji mladi i ne tako mladi pevači, specifičnost boje mog glasa se ne postiže vašim karikiranjem mojih pesama koje su jako teške. Moj savet, samo pevajte najbolje što možete ili izaberite nekog drugog jer je imitacija nemoguća – reči su kojima se pevačica obratila.

Ivana Dimkovski dobila je brojne pozitivne kritike na svoj račun, svi počevši od žirija bili su oduševljeni načinom pevanja i celokupnom imitacijom, pa se niko nije nadao ovakvom Karleušinom odgovoru.

Izvor: Kurir
Foto: Twitter/EsquireTurkiye

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter