Izvor: KURIR/STAR
17.08.2022 u 12:40
0

JK I DUŠKO SE TAJNO POMIRILI?! Evo ko je KRIV što su dali šansu BRAKU, ona ga dočekala iz Dubaija ovim rečima

Početkom jula odjeknula je kao bomba objava Jelene Karleuše da se razvodi od Duška Tošića posle 14 godina.

Međuti, kako prenosi Star, pevačica i fudbaler su ipak rešili da svom braku pruže još jednu šansu, a za sve je kriva Duškova rođena sestra Katarina. Ona je sve vreme bila u kontaktu sa Jelenom i često su vodile duge razgovore o svemu. Tošićeva sestra je jako bliska i sa bratom i sa snajkom, pa je shvatila da su oboje prenaglili sa odlukom o razvodu, zbog čega je namestila situacijų da Duško i Jelena opet porazgovaraju o svemu.

 Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PORODICA ROKVIĆ KAO SIMPSONOVI! Nikola podelio nesvakidašnju fotografiju, ovome se nisu nadali (FOTO)

„Katarina je sačekala Duška da se vrati iz Dubaija gde je bio na odmoru. Razgovarali su dugo i ona mu je rekla da treba da priča sa Jelenom i da zbog dece probaju da reše nesuglasice koje imaju. Tako je i bilo, Duško se najavio Jeci da će doći u vilu na Dedinju da se vidi sa decom i rekao joj je da bi bilo lepo da i ona bude kući kako bi svi zajedno ručali kao porodica. To je obradovalo posebno Atinu i Niku, a kako je dan odmicao, Duško i Jelena su počeli da pričaju o problemima koje su imali u braku. Još to ništa nije konačno, ali su se dogovorili da pauziraju sa predavanjem papira za razvod i da vide kako će funkcionisati u bliskoj budućnosti“, priča izvor blizak porodici Tošić.

  *Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 / 6 FOTO: PRINTSCREEN/INSTAGRAM

„Duško je sada u Beogradu i sve više vremena provodi u vili na Dedinju koju su kupili pre tri godine od Piksija. Za sada je sve u najboljem redu, njihove ćerke su najsrećnije što su opet svi na okupu zajedno, a i Tošićeva sestra je zadovoljna jer je zaslužna za njihovo ponovno zbližavanje. Dule se maltene vratio u kuću i sada spava tamo“. završava izvor.

Osim toga, Karleuša se pojavila srećna i zadovoljna na rođendanu Milice Pavlović i na pitanje novinara kako se oseća kao slobodna žena ona je sa osmehom na licu rekla: „Nisam slobodna, ja nisam razvedena žena.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter