Izvor:
08.10.2019 u 10:43
0

KAD PRE: Pevačica UHVAĆENA sa 7 godina mlađim fudbalerom, a tek se razvela!

Pevačica Kaja Ostojić nalazi se u žiži javnosti zbog razvoda od svetski poznatog di-džeja Džuniora Džeka.

Sudeći po načinu života pevačice, treći razvod braka nije joj teško pao. Nakon rastanka od supruga, započela je vezu sa hrvatskim fudbalerom Mateom Pavlovićem. Ni Kaja ni Mateo nisu želeli ni da potvrde, ali ni da demantuju priče o svom odnosu, a pevačica je u poslednje vreme pričala isključivo o svom razvodu.

Kaja se sa Mateom nedavno pojavila i na jednoj proslavi u Beogradu, na kojoj su i uslikani zajedno. Jasno se vidi da su srpska pevačica i hrvatski sportista prisni, ali o svojoj ljubavi i dalje ne žele da govore za medije.

Kaja i sedam godina mlađi fudbaler stupili su u kontakt pre nekoliko meseci preko društvene mreže Instagram i sad svaki trenutak, po svemu sudeći, koriste kako bi bili zajedno.

Ni Džunior ne samuje, pa je uveliko srećan sa novom izabranicom Ivanom Stanojević, koja je pažnju privukla kada se 2015. fotografisala s Vojislavom Šešeljem, zbog čega je u medijima dobila nadimak „Šešeljeva miljenica“.

Pevačica Katarina Ostojić nije želela da se spekuliše o njenom razvodu, pa je javno progovarila kako stvari stoje.

– Mi smo pogrešili što nismo to odmah podelili sa javnošću. Jedino je tačno da smo se mi razveli od svih priča. Nismo se još sudski razveli, ali više od dva meseca nismo zajedno. Ja nikad nisam želela da svojim prezentovanjem tužne priče skupljam poene kod ljudi, ali u šali umem da kažem „Imam neke čireve na želucu koji će mi ostati“ – rekla je Kaja.

Izvor: alo.rs
Foto: Instagram/Kaya_ostojic/Realjuniorjack/Espreso.rs/Prinscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter