Izvor:
29.08.2019 u 09:44
0

KARLEUŠA SE OBRATILA CECI: Ne loži više Lukasa da vređa sve živo! Aman, ženo stani! (FOTO)

Jelena Karleuša, važi za osobu koja nema problem da kaže svoje mišljenje i iznese svoj stav. Poznato je da već godinama Jelena i Ceca Ražnatović nisu u dobrim odnosima i da se viđaju na sudu.

Mala od skandala je ponovo izazvala pravu pometnju kada se oglasila na svom Insta storiju:

-Svetlana, umorna sam više od tvog foliranja. Niko ne dira tvoju decu, (jer su odrasli ljudi, aman) lajkuju uvrede na račun tvojih kolega, vređaju ih, a kada dobiju po nosu, onda nevešto lažeš da oni nemaju mreže i da su to deca. Ako su deca, onda sam i ja nečije dete? Ne mogu više da trpim tvoje spletkarenje, huškanje. Aman ženo, stani. Ne tračari, ne spletkari, bavi se svojom karijerom, koja je u sunovratu. Ne želim da se više viđam sa tobom na sudu, ne želim da se bavim tvojim likom, ali moram da se branim. A sada lepo i kulturno, ovo ću ti reći kada se vidimo na jednom od glupih suđenja. Ps: Ne loži više Lukasa da vređa sve živo dok ti mudro ćutiš i prva mu lajkuješ komentare. Da si Lukasov pravi prijatelj rekla bi mu isto- napisala je pevačica na svom Instagram storiju.

Happytv.rs
Foto: Instagram/printscreen/karleusastar

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter