Izvor:
19.06.2019 u 08:32
0

KATARINA DIDANOVIĆ ZA PORTAL HAPPY OTKRILA SOČAN DETALJ LJUBAVNOG ŽIVOTA: „Od udvarača sam dobila raznorazne simpatične poklone, od kanarinca, čokolade u obliku cipele, mikrofona, vožnje helikopterom i večere u drugom gradu…“!

Atraktivna pevačica Katarina Didanović pojavila se u jednom poznatom muzičkom takmičenju pre sedam godina, te je ona od tada do danas izgradila zvučno ime na estradi.

Didanovićeva je veoma angažovana u svom poslu, ali je izdvojila za portal Happytv.rs, i odgovorila na pitanja koja zanimaju široku masu.

Naime, lepa crnka je otkrila svoje dalje planove, i priznala sočnu pikanteriju o svom ljubavnom životu, koji ona krije kao zmija noge.

Tvoje pesme odlično prolaze kod publike, zanima nas šta to novo spremaš? Spekulisalo se da ti Jala i Buba rade novu numeru, ali ono što je još interesantnije je to što si se ti nakon snimanja deonica vratila ponovo to isto da snimiš, jer prvobitno nisi bila zadovoljna?

Da , mislim da se može reći da je publika odlično prihvatila moje dve nove balade , a sada sledi malo drugačiji , brži ritam koji će uskoro i izaći .Istina je da sam se vratila u studio kako bih opet otpevala deonice za koje sam smatrala da su mogle zvučati bolje . Kada sam stigla u studio , tačno sam znala šta treba da promenim . I mogu reći da sam posle toga otišla kući konačno zadovoljna. Bilo je jako zanimljivo raditi sa njima .Imaju divnu energiju , veliki su umetnici i profesionalci – rekla je ona, te dodala svoje dalje planove.

Trenutno pripremam brže pesme , i to više njih . Ne mogu još uvek precizno da kažem kada će izaći , ali svakako da ćete o tome biti blagovremeno obavešteni .

Šta misliš da je ključ uspeha na estradi?

Mislim da ne postoji univerzalni ključ za uspeh , već da svako od nas ima neku svoju vodilju i svoj put ka uspehu . Naravno, treba raditi na sebi, usavršavati se i ne odustajati od svog cilja – smatra Didanovićeva.

Muški deo čitalaca zanima tvoj emotivni status? Koju osobinu muškarac treba da poseduje da bi te osvojio?

Emotivni status – slobodna. Kao sto kaže moja pesma, muškarac treba da bude siguran i jak, da bude ostvaren i da može da me prati u ovome što radim – rekla je atraktivna pevačica, te priznaje najluđu stvar koju je neko učinio radi nje, zbog ljubavi.


Pa nekako sam staromodna po tom pitanju, mislim da muškarac treba da bude muškarac i da načini prvi korak – pa dodaje. Ne mogu baš da se pohvalim da sam pravila neke specijalne stvari zbog ljubavi, više su meni priredjivali kojekva iznenađenja.

Dobila sam 101 ružu u toku nastupa, posvetu i dan danas čuvam jer je jako lepa . Zatim sam pre nekoliko godina imala poziv sa nepoznatog broja , nisam se javila . Posle pola sata me je pozvala sestra da mi kaže da je neki dečko uspeo da dođe do njenog broja, kako bi ostavio poklon za mene. Tu je bio kanarina , čokolada u obliku cipele i mikrofona i buket cveca. Bio je to jedan od najdražih poklona , zbog toga sto sam nakon poplave koja je zadesila ceo Obrenovac tada izgubila svog dragog kanarinca jer sam u svoju kuću tada ubacila sve moguce zivotinje kako bih ih spasila i mojom nepažnjom mačke su otvorile kavez i kanarinac je odleteo. Poklon me je ostavio bez teksta .. Ni dan danas nisam saznala ko se toliko potrudio za ceo taj događaj. Imala sam i situaciju da sam dobila poziv za vožnju helikopterom i veceru u drugom gradu , kao i muziku ispred zgrade . Svaka pažnja ženi prija i jako mi je drago sto sam na ovaj način shvatila da postoje jos uvek oni muškarci koji poštuju zene i koji imaju hrabrosti da im priđu – otkriva Didanović.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter