Izvor: ALO
29.03.2022 u 07:27
0

KAŽE DA JE CINIČNA I DUHOVITA! Nina Badrić prognozirala plasman srpske predstavnice na Evroviziji

Nina Badrić pozitivno iznenađena Konstraktom

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Da pevačicom Ninom Badrić uzdišu mnogi muškarci, ali ona ne pada na udvarače. Kaže da je nije lako oboriti sa nogu, ali u partneru ipak ne traži mnogo.

Nina je  iskreno pričala o jačem polu, otkrila je da je emotivna kao i njene pesme, a dotakla se i novih projekata, i najavila veliki koncert u Beogradu početkom sledeće godine.

Nina se dotakla i naše predstavnice na „Evroviziji“ Ane Đurić Konstrakte, i sigurna je da će ostvariti dobar plasman u Torinu.

– Čula sam letimično, sviđa mi se strašno Sara Jo. Međutim, kada sam videla Konstraktu ostala sam bez reči. Ne znam kada me je nešto u poslednjih 15 godina oduševilo kao ona. Kada sam je videla rekla sam da pobeđuje i kladila sam se u večeru. Nakon toliko dugo godina se na bini pojavila jedna „normalna“ žena koja priča jednu svakodnevnu priču na ciničan i duhovit način. Sigurna sam da će u Torinu biti druga ili treća, ako ne i prva – rekla je Nina, koja bi rado snimila duet sa njom.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:

„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter