Izvor:
06.10.2016 u 19:10
0

KRICI, UDARCI I LOMLJAVA: Svi detalji žestoke tuče Ane Nikolić i Raste!

Oni konstantno prave ljubomorne scene, Rasta je psihički je maltretira svakodnevno, a juče su toliko poludeli da su se na kraju pobili – ispričao je Anin i Rastin prijatelj.

Posle nepuna tri meseca braka, Ana Nikolić i Stefan Đurić, poznatiji kao Rasta, navodno su se sukobili u stanu pevačice na Voždovcu, a zbog žestoke svađe supružnika morala je da interveniše beogradska policija.

Anine komšije čule su buku, psovke, lomljavu i uvrede u njenom stanu, a kako tvrde pojedinci došlo je i do fizičkog obračuna, pa su brže-bolje pozvali policiju, navodi “Informer”.

– Rasta i Ana konstantno prave ljubomorne scene. Psihički je maltretira svakodnevno, ona plane, izvrišti se na njega, izvređaju se, ali se brzo pomire. Međutim, juče su oboje toliko poludeli da su se na kraju pobili. Ali da se komšije nisu umešale i pozvale policiju, oni bi se brzo pomirili.Jednostavno, njihov brak je tako turbulentan – ispričao je Anin i Rastin prijatelj za “Informer”.

Policija je došla vrlo brzo nakon poziva, a Rasta je nakon intervencije navodno odmah pokupio svoje stvari i besan izašao iz stana.

Podsetimo, Ana i Rasta su se tajno venčali 27. jula u Beogradu, nakon toga su bili na medenom mesecu, konstantno ih prate priče da se razvode, a pevačica je navodno nedavno otkazala nastupe zbog problema u braku.

Telegraf
Foto: Instagram/ananikolicofficial

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter