Izvor: KURIR
10.10.2022 u 07:14
0

„KRILA BIH BLAGOSLOVENO STANJE“: Kija Kockar otvoreno o ljubavi, udaji i bebi…

Pevačica Kristina Kija Kockar govorila je o ljubavnom životu, ali i onome što joj je do sada najteže palo.

Kija priznaje da li očekuje da joj se dogodi neka velika ljubav.

– Pa očekujem! Mislim da se toliko ni moja baka ne brine o tome da li ću se udati… Nikada se ne zna šta u životu može da se desi, naravno da mi je želja da se jednom i tako ostvarim. Iskreno, i da imam nekoga, ne bih govorila o tome. Uvek ću se truditi da sačuvam privatnost, a ukoliko bih bila u blagoslovenom stanju i to bih krila koliko mogu. Odmah da kažem nisam trudna, da se ne shvati pogrešno! – našalila se Kija.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

„PRIČAO JE DA NE SMEM DA GA TUŽIM JER NEĆU MOĆI DA RADIM“: Rada Manojlović otkrila nove detalje o fanu kog je PRIJAVILA, on nije JEDINI! 

Kako izgleda tvoj jedan dan, a da nije nedelja? Koja ti je uloga najteže pala?

– Da budem ćerka. Ja sam jedinica, jedna u majke. Smatram da mi je to do sada najteža uloga, jednostavno sam si… Ljudi više vole kada neko plače, svi plačemo, mislim da je ljudski. Nisam srećna non-stop, ali nisam ni nesrećna konstantno… Ljubav je jača od mržnje i smatram da to najviše ljudima teško pada – kaže Kija u „Premijeri“.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter