Izvor:
22.12.2016 u 20:58
0

KRISTINA će pobesneti: NATAŠA BEKVALAC otkrila kako će se zvati SIN njene mlađe sestre!

Pevačica Nataša Bekvalac, koja je pre sestre Kristine na Instagramu objavila da u njihovu porodicu konačno stiže muška beba, otkrila je sada i koje ime će njena sestra dati dečaku.

– Poludela je. Malo se naljutila, ali trudne žene se baš ljute na gluposti, tako da moram biti jako pažljiva s njom – rekla je Nataša komentarišući svoju objavu na Instagramu.

Njena sestra je već izabrala ime za svog naslednika, dok Nataša da je u njenoj situaciji i da čeka sina ne bi znala koje ime da mu da.

Nataša je otkrila i koje ime će stilistkinja i dizajnerka dati svom sinu – dečak će se zvati Luka.

Ostaje da vidimo da li će se Kristina i ovog puta ljutiti na svoju sestru jer je pre nje otkrila dečakovo ime.

Kristini, koja je u šestom mesecu trudnoće, i njenom suprugu Ivi Martinoviću ovo je drugo dete. Njih dvoje imaju sedmogodišnju ćerku Petru.

Kurir
Foto: Facebook/Kristina Bekvalac

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter