Izvor:
27.09.2019 u 12:57
0

KUBURA SE OGLASIO: EH DA SAM MALO MLAĐI.Glumac u centru dešavanja zbog razvoda! (FOTO)

Glumac Aleksandar Srećković Kubura, je u jeku priče zbog razvoda od supruge Marije Savić Srećković, objavio je poruku na Instagramu koja je sve zaintrigirala.

On je, naime, u srednjovekovnom kostimu koji je obukao zbog projekta, napisao da bi voleo da je mlađi, a da mu je "ova pamet".

-Eh, da sam malo mlađi, a da mi je pamet ova-poručio je on, a ima i onih koji misle da je poruka upućena zbog njegove supruge Marije Savić Srećković koja je, podsećamo, u septembru viđena u društvu starijeg muškarca.

Kako Marija razmenjuje nežnosti sa drugim muškarcem, pojavile su se priče da će se Kubura i Marija razvesti. Oni o tome nisu javno govorili.

Podsećamo, i Kubura je pre nekoliko godina viđen sa drugom devojkom, 18 godina mlađom studentkinjom, ali se par tada nije razveo.

Izvor:Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter