Izvor:
27.06.2017 u 00:14
0

LEPA GLUMICA MAMI UZDAHE SAVRŠENO IZVAJANIM TELOM: Na ovakvoj figuri bi joj svako pozavideo! (FOTO)

Lepoj glumici mnogi mogu da pozavide na fantasticnoj figuri.

Glumica Iva Štrljić je kao dama koja spada u kategoriju uspešnih žena u Srbiji danas na tu temu govorila u emisiji "POSLE RUČKA" na televiziji Happy.

Ivi je u emisiji postavljeno pitanje da li ima dečka, na šta ona isprva nije želela da odgovori. U toku daljeg ragovora Ivi se "omaklo", pa je rekla da veruje u ljubav ali i da je trenutno sama.

– Važno je biti zadovoljan. Manje je važno da li je osoba u vezi ili ne. Susretala sam se sa pitanjima kada ću se udati, šta čekam i slično. Ne mogu da kažem da me to vređa. Ne mislim da je važno da se što pre udam. Ključno je da nađem nekoga pored koga ću biti srećna – izjavila je Iva u emisiji "POSLE RUČKA".

Uprkos tome što je lepa glumica u četvrtoj deceniji života, moramo primetiti da ima savršeno izvajano telo što je rezultat dugogodišnjeg praktikovanja joge. Iva je nedavno fanove na društvenim mrežama obradovala fotografijama sa plaže na kojima mogu da joj pozavide i mlađe koleginice.

Happytv.rs
Foto: Instagram/iva_strljic

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter