Izvor: HAPPYBSC
07.08.2020 u 08:29
0

MINUT ĆUTANJA! GRANDOVCI U ŽALOSTI, VELIKI GUBITAK: Preminula je NATAŠA!

Nataša Perović je već nekoliko godina bila zadužena za organizaciju publike na snimanjima emisija Grandovih emisija. Mnogima su njeni aplauzi mnogo značili, a naročito pevačima koji su nastupali na scenama emisija ove produkcije.

Baš zato je mnoge uzdrmalo to što čuveno lice ove produkcije više nije sa nama. Nataša je preminula, a suprug i sin su se oprostila od nje potresnom porukom na fejsbuku.

Kako su napisali, nisu uspeli ni da je vide ni da je čuje poslednjih dana, a ono što će zauvek pamtiti je srce koje im je nacrtala na prozor bolnice, prilikom njihove poslednje posete.

Mnogi pevači su se od nje i javno, na društvenim mrežama oprostili.

– Nato, počivaj u miru neka te anđeli čuvaju… Hvala ti za svaki aplauz, za svu podršku koju si davala i meni i mojim kolegama od takmičenja pa nadalje – navela je na „Instagramu“  pevačica Aleksandra Tadić Cipka.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter