Izvor:
19.03.2019 u 08:39
0

Mnogi joj DAJU ORDEN ZA HRABROST, ona je UPRKOS SVEMU – OSTALA SKROMNA: Misica o kojoj se godinama priča proslavila rođendan, OVA KREACIJA ĆE VAS BACITI U TRANS! (FOTO)

Domaća misica Dijana Milojković osvojila je srca čitavog Balkana, a i šire, ponajviše jer je ona otvoreno govorila o bolešću sa kojom se uspešno suočava, zahvaljujući vedrom duhu kojim zrači.

Lepa crnka pleni gde god da se nađe, i svuda oko sebe širi pozitivnu energiju, što ona svakodnevno emituje i putem svojih objava.

S obzirom na to da je Dijana postala miljenica nacije, ona je redovno aktivna na svom Instagram nalogu, te svoje verne pratioce često počasti novim slikama na pomenutoj društvenoj mreži.

Naime, ova hrabra devojka koja je uzor mnogima nedavno je proslavila svoj rođendan, a kreacija koju je obukla oduševila je sve zvanice, kao i one koji su sliku videli putem popularne socijalne mreže.

Bela haljina savršeno je istakla Dijaninu idealnu liniju, i taman ten, pa možemo slobodno reći da ona izgleda kao kraljica, što potvrđuje veliki broj lajkova i mnoštvo komentara.

Happytv.rs
Foto: Arhiva ( Instagram /Pritnscreen dijanalife)

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter