Izvor: 24 SEDAM
17.04.2022 u 16:09
0

„MOJ TIP“: Maja Nikolić otkrila na kog mlađeg kolegu je bacila oko i šta je očaralo kod njega

Pevačica je ispričala šta joj se dopada kod njega

Gde god da se pojavi, pevačica Maja Nikolić svojim izgledom, ali i izjavama, napravi pometnju.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Za pripadnike medija na jednom snimanju, ona je otvoreno govorila na mnoge teme. Ipak, ono što je bilo interesantno jeste da je pevačica progovorila o emocijama, te Isaku Šabanoviću, koji joj se jako dopada kao pevač, a otkrila je i da je navijala za njega u takmičenju.

A otkrila je i da li je on privlači kao muškarac.

– Naravno da sam emotivna osoba, da li postoji pevač koji nije? Ako nemaš emocije, kako da pevaš? Drvoseča, recimo ili mesar, oni mogu da ne budu emotivni, a pevači moraju. Uvek me je koštala emotivnost u ovom poslu. Evo recimo sad sam u emisiji bila sa Isakom Šabanovićem, on je bio favorit mojim drugaricama i meni – rekla je Maja, pa nastavila:

– On je simpatičan, šarmantan… Ja volim drugačije tipove, volim visoke muškarce, sportske tipove. Ali Isak je moj tip u smislu duhovitosti, harizme, jer on kad se nasmeje, on pleni. Tako da nije bitan izgled. Zapravo i nemam tip, ne mora muškarac da bude maneken, može da bude i ružnjikav, ali kad se nasmeje, da ima taj šarm.

Pevačica je i navela muškarce za koje smatra da su po njenoj meri.

– Više volim muškarce kao što je Džeremi Ajrons, Aca Lukas, Džon Malkovič. Meni svi kažu „Džordž Kluni je lep“, meni nije, možda za moju mamu. Ja volim kad je muškarac namazan, ne mora da bude intelektualac, da se snalazi u Srbiji.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter