Izvor:
09.01.2017 u 02:10
0

Najlepši par današnjice doneo odluku: SVADBA nakon rođenja DETETA! (foto)

Godina 2017. doneće mnogo uzbuđenja za rusku lepoticu Irinu Šajk i njenog dečka, holivudsko glumca Bredlija Kupera. Slavni par ove godine postaće roditelji, a planiraju i da izgovore sudbonosno "da", pišu ruski mediji.

Irina će postati majka ovog proleća, ali neće stati pred oltar pre porođaja. Izvori tvrde da ne želi da se uda sa trudničkim stomakom, pa su rešili da svadbnu zakažu u avgustu kako bi manekenka imala dovoljno vremena da se vrati u formu nakon porođaja.

Pored toga što su zakazali venčanje, Irina i Bredli dogovorili su se i kako će nazvati svoje prvo dete. Naime, par je rešio da bebi da ime po glumčevom pokojnom ocu. Ako bude dečak, zvaće se Čarls, a ako bude devojčica, što bi Irina više volela, zvaće se Čarli.

Glasine o Irininoj trudnoći pojavile su se nakon revije brenda Victorias Secret, na kojoj je lepa Ruskinja prošetala u donjem vešu, ali skrivajući stomačić. Ubrzo su paparaci primetili i verenički prsten na njenoj ruci.

Blic
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter