Izvor: NAJ ŽENA
12.08.2022 u 10:44
0

NAJSKUPLJI STIH MARINE TUCAKOVIĆ: Za PET reči zaradila stan u Beogradu, zavrteće vam se u GLAVI kad čujete cifru

Marina Tucaković je bila naš proslavljeni tekstopisac

Između ostalog bila je i verovatno tekstopisac kojeg su pevači najviše cenili.Ona je preminula u 67. godini nakon duge i teške bolesti.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

STIŽU RODE U DOM ROKVIĆA! Bojana porodičnom fotografijom potvrdila da čekaju još jednog ČLANA, čestitke pristižu sa svih strana!

Među brojnim pevačima koji su se sa suzama u očima opraštali od nje bila je i Neda Ukraden koja je mnogo puta sarađivala sa Marinom, a o njoj ima samo reči hvale. 

Stih koji je Marini doneo 100.000 evra je bio napisan upravo za Nedu, piše „Novosti Magazin“. Ona je jednom prilikom ispričala tu priču, a stih o kome je reč je nastavak refrena čuvene pesme „Zora je“ i glasi „Suza je iz oka kanula“.

„Pesmu mi je napisao pokojni Đorđe Novković i nas dvoje smo se nekoliko puta posvađali oko samog naslova pesme. Prvo smo je nazvali ‘Jovane, zora je’, pa ‘Milane, zora je’. Poslednja i konačna verzija je ‘Zora je’. Na kraju sam pozvala Marinu Tucaković, koja je napisala samo jedan stih, a to je: ‘Suza je iz oka kanula’. NJoj je taj stih doneo preko 100.000 evra“, ispričala je Neda u jednoj emisiji.

  *Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter