Izvor: Kurir
10.10.2021 u 19:51
0

NAJSLAVNIJA LJUBAVNA PRIČA SVIH VREMENA:NISU MOGLI da budu zajedno, ali ni JEDNO BEZ DRUGOG!

Jedna od najslavnijih ljubavnih priča svih vremena jeste ona između Elizabet Tejlor i Rčarda Bartona. Prelepa glumica za kolegu se udavala dvaput.

Naime, na današnji datum, pre tačno 46 godina, Elizabet i Ričard su se venčali po drugi put. Ceremonija je održana u Africi, a Barton je Elizabet prvi put ugledao na jednoj zabavi, tipičnoj za zlatno razdoblje Holivoda.

PROČITAJTE JOŠ: MODNA IKONA JELENA KARLEUŠA: Iz spuštenih pantalona vire joj tange

„Bila je veličanstvena. Raskošna. Ukratko, bila je prokleto dobra. I ne samo to, već me potpuno ignorisala“, govrio je Barton o danu kada je prvi put ugledao legendarnu Elizabet Tejlor.

Drugo venčanje Elizabet Tejlor i Ričarda Bartona održano je 10. oktobra 1975. godine. Njih dvoje su se prvi put venčali u Montrealu 15. marta 1964. godine i ostali su u braku više od 10 godina.

Nakon razvoda i pauze od oko 16 meseci odlučili su da se ponovo venčaju. To drugo venčanje održano je u afričkoj državi Bocvani, i to u mestu Kasane kod nacionalnog parka Čobe. Naime, reč je o lokaciji na krajnjem severu Bocvane, nedaleko od mesta gde se susreću teritorijie čak četiri država – Bocvane, Zimbabvea, Namibije i Zambije.

O njihovom braku napisana je i knjiga „Furiozna ljubav“, koja objašnjava da je tajna njihove trajne povezanosti u činjenici da je Barton bio jedan od retkih koji je mogao da prati hedonizam lepe Elizabet.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter