Izvor: Happy BSC
10.10.2021 u 19:42
0

MODNA IKONA JELENA KARLEUŠA: Iz spuštenih pantalona vire joj tange

Modna ikona ne prestaje da iznenađuje sa svojim autfitom.

Žene su „odlepile“ za ovim detaljem na njoj.

Pop zvezda Jelena Karleuša raspametila je vatrenim i provokativnim stajlinogom koji je defnitivno više otkrio neo pokrio, te mnogima raspalio maštu.

Jelena je nastupila van Srbije, u Austriji, a za tu priliku, kao što se od nje i očekuje, svojom pojavom i kostimom zadala je domaći zadatak i pokazala čime raspolaže.

Karleuša je na sebi imala nisko spuštene pantalone iz kojih su virele tange, čipkasti brus u crvenoj boji koji je uparila sa gaćicama, visoke cipele na štiklu, a od glave do pete bila je vatrena.

Pevačica je gornji deo kose zavezala u dva visoka repa, dok je ostatak kose bio pušten. Mnoge žene „odlepile“ su zbog Jeleninih crvenih salonki sa mašnicom.

„Zna se koj je najbolja riba“, „Prava mačka“, „Izgledaš moćno“, „Ti si žena svačijih snova“, „Goriš“, „Zadala domaći zadatak kao i uvek“, „Pokidala si“, neki su od komentara.

Kako je izgledao Jelenin stajling na nastupu u Austriji, pogledajte u galeriji u nastavku:

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter