Izvor: ALO
13.05.2022 u 11:40
0

NAKON POLUFINALA! Konstrakta drastično skočila na kladionicama

Euforija oko srpske predstavnice ne jenjava

Konstrakta nakon finala beleži drastičan skok na kladionicama.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

NE MOŽE PROVOKATNIJE! Dara Bubamara stegla bujne grudi, pa sve ZUMIRALA, konopci umesto bikinija (VIDEO)

Naime, prošlo je samo nekoliko sati nakon nastupa u drugoj polufinalnoj večeri Evrovizije, a Konstrakta brzinom svetlost hita ka vrhu kladionica koje prognoziraju pobednika pomenutog takmičenja.

Ono što možete zaključiti i sami sa fotografije, Konstrakta se nakon nastupa u finalu sa 10. popela na 8. mesto i to s tendencijom rasta.

Ukrajina je i dalje apsolutni favorit, dok je na drugom mestu nego Velika Britanija što je potpuno iznenađenje za sve.

S obzirom na to da je publika u dvorani sve vreme bila u transu tokom Konstraktinog nastupa, ni ne čudi ovakav skok na kladionicama.

Podsetimo, srpska predstavnica će u velikom finalu, koje će se održati sutra, nastupiti pod rednim brojem 24, a finale otvara Češka dok će Estonija nastupiti poslednja.

  *Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter