Izvor: KURIR
21.09.2022 u 17:05
0

NAPRAVILA ŠOK TRANSFORMACIJU! Helena Topalović više ne izgleda ovako, odmah se pohvalila promenom! (FOTO)

Ćerka folkera Milana Topalovića Topalka, Helena, koja je udata za biznismena Dragana Aleksića, inače bivšeg muža voditeljke Jelene Dimitrijević, prepoznatljiva je po dugoj crnoj kosi, a sada se odlučila za promenu u svom izgledu.

Naime, ona je sada na storiju objavila da se odlučila za promenu, pa je tako skratila kosu i pohvalila se novom frizurom.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

NE ŽALI NOVAC: Nataša Bekvalac slavi rođendan na Mikonosu, organizacija je koštala 20.000 evra!

Helena Topalović
 

U snimku na kom pokazuje kako sada izgleda ona se smešila, verovatno zadovoljna rezultatima svog frizera, a našalila se i time što je napisala šta je razlog za ovakav potez.

Helena Topalović

– Takav mi je horoskop – poručila je Helena, a komentari su se nizali: „Sada je druga osoba“, „lepa uvek“, „lepša si sa dugom kosom“, „izgledaš starije sada“, „šta uradi to od sebe?!“.

 *Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter