Izvor: KURIR
21.09.2022 u 17:02
0

JAHTOM OD 25 METARA OBIŠAO EVROPU! Evo koje zemlje je Mili POSETIO i zašto je na poslednjem putovanju BEZ ŽENE

Aleksandar Milić Mili već mesecima se nalazi na godišnjem odmoru. On je odmah nakon završetka prethodne sezone otputovao u Tursku gde ima vilu.

Tamo je boravio sa porodicom i prijateljima, među kojima je bio i teniski as Nenad Zimonjić, a često su plovili Milijevom jahtom od 25 metara.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

NE ŽALI NOVAC: Nataša Bekvalac slavi rođendan na Mikonosu, organizacija je koštala 20.000 evra!

Čuveni kompozitor je zatim produžio za Grčku, gde je na svom plovilu obišao brojna ostrva koja su ga oduševila. Nakon višemesečne plovidbe na kratko je došao u Beograd gde su mu ostali supruga i deca zbog njihovih školskih obaveza, a on je nastavio svoj odmor u Hrvatskoj.

– Tačno je da spremam pesmu za pobednika prethodne sezone. Biće u njegovom fazonu. Radim i na numerama za druge kandidate, ali još nismo tačno odredili koji su u pitanju. Biće to oni koji su najinteresantniji. Tako sam izabrao i Zoranu Mićanović koja je sa prvom pesmom „Sikter“ napravila ogroman uspeh – rekao je Mili za Kurir sa Hvara.

 *Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter