Izvor: KURIR.RS
06.04.2023 u 12:38
0

MILI OTKRIO KOJI JE KLJUČ USPEHA NA ESTRADI: Menjaju se vremena, ali ako to uradite, tad će vam početi KARIJERA!

Aleksandar Milić Mili je odgovorio na neka pitanja koja su interesovala javnost.

 

Mili je otkrio da je trenutno aktivan na novom albumu grupe Miligram, koji će imati dva diska, od kojih će jedan biti rok album s zvukom iz 80-ih.

– Novi Miligram je polako pri kraju. Već sam ga iskomponovao, sad se radi na tekstovima. Pa ćemo videti koji će izvođači da budu. ono što je novo, biće 2 albuma. Jedan će biti rok album sa zvukom 80-tih – rekao je Mili.

Takođe je rekao da se većinu vremena bavi muzikom i tokom odmora, kada putuje i organizuje se da trenira i radi puno sa muzikom.

– Ono što je dobro kod mojih odmora, koji su poznati po tome da dosta dugo traju. Ja se odma organizujem da treniram i da radim puno sa muzikom. Zato često i boravim preko –

Ključ uspeha na estradi, prema Milićevim rečima, leži u pesmama koje publika prihvata kao hitove. Iako se vremena menjaju, to ostaje nepromenjeno.

– Menjaju se vremena, ali se sve svodi na isto. Na pesme, ako publika reaguje na pesmu i pesma je hit. Onda je gotovo i tu počinje karijera.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter